• Aby użytkownik mógł skorzystać z niektórych funkcji portalu http://www.play4now.pl należy sie zarejestrować. Podczas rejestracji wymagany jest email i hasło, jakie później użytkownik używa na stronie http://www.play4now.pl
  • Podczas logowania na stronie http://www.play4now.pl automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
  • Gdy kontaktujesz się administracją strony http://www.play4now.pl za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię (nick), adres email, IP, nazwę domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.
  • Jeżeli dokonałeś rejestracji lub korzystasz z części, gdzie nie jest wymagane logowanie w portalu http://www.play4now.pl, administracja zastrzega sobie prawo kontaktowania z użytkownikiem poprzez podany email, przy rejestracji lub inne adresy
  • W przypadku zmiany danych adresu email, użytkownik powinien poinformować administrację portalu http://www.play4now.pl o zmianach poprzez formularz znajdujący się na stronie głównej
  • Dane zbierane podczas rejestracji oraz użytkowania portalu http://www.play4now.pl, będą wykorzystane do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu, lub korzystania z części jego rozwiązań. Rejestracja jest obowiązkowa, tylko dla autorów stron www. Rejestrując się do systemu lub samo korzystanie z portalu, oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie i zbieranie danych od użytkownika przez administrację portalu http://www.play4now.pl, automatycznie wyrażasz zgodę na otrzymywanie reklam dotyczących http://www.play4now.pl oraz informacji o nowościach jak i innych reklam wysyłanych od naszych partnerów. Korzystając z portalu http://www.play4now.pl wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. Nr. 133 poz. 833 . Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości
  • Strona http://www.play4now.pl może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji przeglądarki użytkownika podczas korzystania z naszej strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych
  • Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie
  • Bazy danych, które zawierają informacje o użytkownikach, zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich
  • W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie http://www.play4now.pl